KLAANI 5.6

Ota yhteyttä | Kerro kaverille | Vinkkipalkkio | Sivukartta

Latausongelmat

Asennustiedoston mahdolliset latausongelmat

Saatko asennusohjelmaa käynnistettäessä ilmoituksen arkistonpäivityksen epäonnistumisesta tai ilmoittaako järjestelmä latauksen keskeytyneen? Tarkista että lataamasi asennustiedoston koko vastaa alkuperäisen asennustiedoston kokoa (15 100 kt). Jos omalla koneellasi oleva tiedosto on pienempi on lataus jostain syystä keskeytynyt ennen aikojaan.

Jos ongelman syy on tiedossa, esimerkiksi nettiyhteyden katkeaminen kesken latauksen tms. voit ladata tiedoston uudelleen. Voit myös koittaa ladata tiedoston toiseen kohteeseen jos kohdekansion tila ei ole riittävä.

Voit ladata ohjelman (Versio 5.6.252) seuraavasta linkistä:


  Lataa täysversio tästä
Klaani56Setup.exe   (15 100 kt)


  Lataa ilmaisversio tästä
Klaani56FreeSetup.exe   (15 100 kt)

Huomaa että ohjelmaa ei kannata suorittaa oletussijainnista, vaan se tulisi tallentaa omalle koneelle ennen suoritusta. Voit tehdä tämän klikkaamalla hiiren kakkospainikkeella linkkiä ja valitsemalla avautuvasta ponnahdusvalikosta komennon Tallenna kohde nimellä.

Zip asennuspaketti

Jotkut järjestelmät estävät exe-päätteisten tiedostojen lataamisen. Voit tässä tapauksessa ladata ohjelman asennuspaketin zip-pakattuna seuraavasta linkistä. Pura zip paketti lataamisen jälkeen haluamaasi kansioon ja suorita sen sisältämä Klaani56Setup.exe tiedosto tämän jälkeen omalla koneellasi.

Voit ladata zip-paketin (Versio 5.6.252) seuraavasta linkistä:


  Lataa täysversio tästä
Klaani56Setup.zip   (12 931 kt)


  Lataa ilmaisversio tästä
Klaani56FreeSetup.zip   (12 932 kt)


Eikä ohjelman lataus onnistu vieläkään?
Ota yhteys tuotetukeen osoitteessa helpdesk@codeman.fi


Loading