CODEMAN SOFTWARE

Ota yhteyttä | Sivukartta | Jälleenmyyjät

Tuotetuki | FAQ

Ohjelmien käynnistäminen Windows Vistassa


Ohjelmat tulee suorittaa Vistassa järjestelmänvalvojan oikeuksin jotta ne toimisivat oikein. Voit suorittaa ohjelman järjestelmän- valvojana seuraavasti:

 1. Napsauta ohjelman suorittamiseen käytettävää kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Suorita järjestelmänvalvojana.
 2. Kun sinua kehotetaan antamaan järjestelmänvalvojan salasana tai vahvistamaan toiminto, kirjoita järjestelmänvalvojan salasana tai valitse Jatka.


Joidenkin ohjelmakuvakkeiden yhteydessä Suorita järjestelmän- valvojana vaihtoehto ei ole käytettävissä pikavalikossa. Toimi kyseisten ohjelmakuvakkeiden yhteydessä seuraavasti:

 1. Napsauta ohjelman suorittamiseen käytettävää kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Ominaisuudet. Pikakuvake-välilehden Kohde-ruudussa on ohjelmatiedoston sijainti ja nimi.
 2. Avaa ohjelmatiedoston sisältävä kansio.
 3. Napsauta ohjelmatiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Suorita järjestelmänvalvojana. Jos sinua kehotetaan antamaan järjestelmänvalvojan salasana tai vahvistamaan toiminto, kirjoita salasana tai valitse Jatka.


Jos sinun on suoritettava jokin ohjelma järjestelmänvalvojana, saatat haluta määrittää ohjelman niin, että se suoritetaan järjestelmän- valvojana automaattisesti. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 1. Napsauta ohjelman suorittamiseen käytettävää kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Ominaisuudet.
 2. Valitse Yhteensopivuus-välilehti, valitse Suorita tämä ohjelma järjestelmänvalvojana -valintaruutu ja valitse sitten OK.


Yhteensopivuus-välilehti ei ole käytettävissä joillekin ohjelma- kuvakkeille. Toimi kyseisten ohjelmakuvakkeiden yhteydessä seuraavasti:

 1. Napsauta ohjelman suorittamiseen käytettävää kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Ominaisuudet. Pikakuvake-välilehden Kohde-ruudussa on ohjelmatiedoston sijainti ja nimi.
 2. Avaa ohjelmatiedoston sisältävä kansio.
 3. Napsauta ohjelmatiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Ominaisuudet.
 4. Valitse Yhteensopivuus-välilehti, valitse Suorita tämä ohjelma järjestelmänvalvojana -valintaruutu ja valitse sitten OK.


Lisätietoja ohjelman käynnistämisestä järjestelmänvalojana Vistassa saat Microsoftin sivulta: http://support.microsoft.com/kb/922708/fiEtsi